ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Αδερφές Τσικιτίκου: «τρελαίνουν» το ίντερνετ (pics & vid)

Μία «καυτή» χορεύτρια είναι κάτι καλό. Δύο «καυτές» χορεύτριες μαζί, καλύτερο. Εάν εκείνες είναι δίδυμες αδερφές, τότε αμέσως αποκτά άλλη αίγλη! Ο λόγος για τις Έλενα και Φένια Τσικιτίκου που... τρελαίνουν τον κόσμο σε κάθε τους εμφάνιση!

Αδερφές Τσικιτίκου: «τρελαίνουν» το ίντερνετ (pics & vid)

Οι δύο Ελληνίδες χορεύτριες μπορούν να σε «θαμπώσουν» με το επιβλητικό κορμί τους. Ωστόσο δεν μένουν μόνο εκεί…

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια όμως, ας τις απολαύσουμε.

Getting ready for tonight’s @underarmour welcome party in Greece!So happy and excited that we are dancing and brand ambassadoring for the company💪🔝🔝🔝💜 @underarmourwomen #elenafenia #twintiz #twins #twinmodels #fitnessmodels #twindancers #underarmour #underarmourwomen #RuleYourself #sportswear #femalesportswear #bestsportswear #instafashion #brandambassadors

A photo posted by Elena and Fenia Tsikitikou (@elena_fenia) on

Δείτε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ