ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν κρατιέται για το Φάληρο ο Μπουμάλ!

Ο χρόνος ρεκόρ της αποθεραπείας του, οι πρόσφατες εξετάσεις που κατέδειξαν ότι είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι και τα δεδομένα που καλείται να διαχειριστεί ο Στραματσόνι για την αξιοποίησή του.

Δεν κρατιέται για το Φάληρο ο Μπουμάλ!

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ ξεπέρασε πλήρως και σε χρόνο ρεκόρ το πρόβλημα του τραυματισμού του στον ώμο, υποβλήθηκε πριν από τρεις ημέρες σε εξονυχιστικές εξετάσεις που επιβεβαίωσαν ότι είναι πανέτοιμος από ιατρικής άποψης και πλέον δεν… κρατιέται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο!

Ο Καμερουνέζος άσος είναι «άλλος άνθρωπος» τις τελευταίες δύο ημέρες στο Κορωπί από ψυχολογικής άποψης, δείχνει τεράστια όρεξη για να ανακτήσει τη θέση του στην ομάδα και ο μοναδικός σκόπελος που καλείται να ξεπεράσει αφορά στην απόκτηση αγωνιστικού ρυθμού εξαιτίας του σημαντικού διαστήματος (ένας μήνας και τρεις ημέρες) της αποχής του από την ενεργό δράση.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...