ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Από τα «hot» ονόματα ο άσος του Πανιωνίου

Για Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός

Ενδιαφέρον για τον μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου, Τάσο Μπακασέτα, υπάρχει από τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Για Μπακασέτα ο Παναθηναϊκός

Ο άσος του Πανιωνίου που πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή χρονιά, με 7 γκολ και 6 ασίστ, είναι από τους βασικούς λόγους της εξαιρετικής πορείας της ομάδας της Νέας Σμύρνης και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Μπακασέτας εκτός από την ΑΕΚ ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να εξετάζει πολύ σοβαρά την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Μπακασέτας, που αποτελεί ένα από τα «hot» ονόματα της εγχώριας αγοράς, βρέθηκε τον περασμένο Γενάρη πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, με τη μεταγραφή τελικά να μην ολοκληρώνεται και τον παίκτη να συνεχίζει στη Νέα Σμύρνη.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 74.918 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...