ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Να συνεχίσουμε το σερί»

Να συνεχίζει το νικηφόρο σερί του θέλει ο Παναθηναϊκός, στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που δήλωσε και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ραντούλιτσα: «Να συνεχίσουμε το σερί»

Ο άσος του «τριφυλλιού», μίλησε στη σερβική «Novosti» για την αναμέτρηση της Παρασκευής και αναφέρθηκε στο καλό πρόσωπο της ομάδας τον τελευταίο καιρό, αλλά και στη θέληση που υπάρχει για νίκη μέσα «Κόμπακ Αρένα».

Ολη τη σεζόν λειτουργούμε με γνώμονα πως το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Δεν σκεφτόμαστε τη ρεβάνς, αλλά μόνο τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γι’ αυτήν. Παιχνίδι με το παιχνίδι εξελισσόμαστε ως ομάδας, αλλά και ατομικά ο καθένας. Μας πήρε λίγο χρόνο για να μπούμε σε μία σειρά. Νομίζω ότι μπορούμε και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι προς το τέλος», δήλωσε αρχικά ο «Μίρο».

Για το γεγονός πως ο αγώνας θα γίνει στη «Κόμπακ Αρένα»: «Και στα δύο γήπεδα είναι πολύ δύσκολο να παίξεις, μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα ήταν σημαντικός παράγοντας σε πολλές νίκες. Νομίζω πως για εμάς είναι καλύτερο που θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο, γιατί ούτε οι αντίπαλοι έχουν παίξει πολλά ματς εκεί. 

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 35.008 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα, οργανωμένη και σωστά στελεχωμένη. Το πλεονέκτημά τους είναι πως σε κάθε παιχνίδι κάποιος άλλος παίκτης βγαίνει μπροστά. Σε σχέση με το πρώτο ματς, εμείς έχουμε ανέβει, έχουμε περισσότερους παίκτες και είναι πιο καλά τα πράγματα. Εχουμε ένα καλό σερί και θέλουμε να συνεχίσουμε». 

Για τη σημασία της κατάκτησης του Κυπέλλου, πριν από λίγες ημέρες: «Κάθε τρόπαιο έχει τη σημασία του και είναι πάντα όμορφο να κερδίζεις κάτι. Σημαίνει πολλά για εμάς και ο πρώτος τίτλος μάς δίνει έξτρα κίνητρο, ώστε να παλέψουμε για τους άλλους δύο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.