ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντέιν: «Η άμυνα και τα ριμπάουντ θα κρίνουν το νικητή»

Στην ετοιμότητα της ομάδας που είναι ικανή να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στάθηκε ο Τζέιμς Φελντέιν σε δηλώσεις του, πριν την αναχώρηση για το Βελιγράδι.

Φελντέιν: «Η άμυνα και τα ριμπάουντ θα κρίνουν το νικητή»

Ο Δομινικανός γκαρντ, ανέφερε πως τα «κλειδιά» για να φύγει ο Παναθηναϊκός νικητής από την καυτή έδρα του Ερυθρού Αστέρα, είναι η άμυνα που θα κληθούν να παίξουν, ο ρυθμός του αγώνα, αλλά και ο έλεγχος των ριμπάουντ, ενώ κατέληξε λέγοντας οι Ουίλιαμς και Χέινς έχουν βοηθήσει πολύ με την έλευσή τους, ώστε να έχουν χρόνο ξεκούρασης ο ίδιος και ο Νικ Καλάθης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα βρεθούμε για δυο ώρες μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό 20.000 ατόμων. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο. Νομίζω, όμως, ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να πάρει τη νίκη. Έχουμε παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητές μας και ότι μπορούμε να φτάσουμε στο Final 4».

Για τα «κλειδιά» που θα κρίνουν το νικητή της αναμέτρησης: «Πρέπει να ξεκινήσουμε όπως στο παιχνίδι με τη Μάλαγα. Μπήκαμε πολύ δυνατά και παίξαμε σκληρή άμυνα ελέγχοντας τον ρυθμό από την αρχή ως το τέλος. Με την απόδοσή μας το κάναμε να μοιάζει εύκολο. Κάτι ανάλογο θα πρέπει να κάνουμε και στο Βελιγράδι. Η άμυνα, ο έλεγχος του ρυθμού, αλλά κυρίως των ριμπάουντ είναι τα κλειδιά της επιτυχίας».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια γρήγορη ομάδα: «Έχουμε και εμείς πολλά γρήγορα και φρέσκα πόδια. Οι Ουίλιαμς και Χέινς μας έχουν βοηθήσει σημαντικά σε αυτό το κομμάτι καθώς μας δίνουν ενέργεια. Με αυτούς είμαστε καλύτεροι, κάτι που φαίνεται τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις. Η έλευσή τους έχεις ξεκουράσει πολύ εμένα και το Νικ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.