ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Τα πάντα για την αγάπη του κόσμου»

Στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, αναφέρθηκε ο Γκόραν Μπιέντοφ.

«Τα πάντα για την αγάπη του κόσμου»

Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς στο τεχνικό τιμ, μέσα από το blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στάθηκε στις ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη του κόσμου της ομάδας, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή τους, κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους, έχουμε μπροστά μας τον αγώνα στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ. Εμείς είμαστε διαφορετική μια ομάδα, καθώς έχουμε πάρει κάποιες σημαντικές νίκες, έχουμε ρυθμό, ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Η έδρα του Ερυθρού Αστέρα είναι από τις πιο δύσκολες στην Ευρώπη. Θα έχουν στο πλευρό τους 20.000 οπαδούς και ειδικά στο παιχνίδι με εμάς θα υπάρχει πολλή ένταση λόγω των ιδιαιτεροτήτων. Μαζί με εκείνη της Καρσίγιακα θα είναι η πιο σκληρή έδρα στην οποία έχουμε κληθεί να αγωνιστούμε κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να πιέζει στο γήπεδο. Πολλές φορές βγαίνει από την τακτική της και σουτάρει γρήγορα. Όλοι οι παίκτες της μπορούν να απειλήσουν, ειδικά εκεί μέσα, κι έτσι ανεβάζουν πάρα πολύ ψηλά το σκορ. Εάν τους επιτρέψουμε να σκοράρουν ενενήντα πόντους, όπως συνηθίζουν, θα χάσουμε. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το ρυθμό για να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη από εκεί μέσα.

Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να τη νίκη που θα μας κρατήσει σε ένα καλό σημείο για την επίτευξη του στόχου μας. Και κάτι τελευταίο. Για ακόμα μία φορά στα δύσκολα γυρίζουμε το κεφάλι μας και βλέπουμε τους φιλάθλους να είναι δίπλα μας. Είναι πραγματικά κάτι το μοναδικό. Θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δείχνουν.

Τα ξαναλέμε σύντομα, Γκόραν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...