ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε δύο αγώνες η τοξοβολία το Σαββατοκύριακο

Σε δυο αγώνες θα λάβει συμμετοχή η ομάδα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σε δύο αγώνες η τοξοβολία το Σαββατοκύριακο

Αρχικά στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας στο Ο.Α.Κ.Α. στον αγώνα που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας που είναι Ανοιχτού Χώρου Α΄ Αγωνιστικής κατηγορίας 2Χ70μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, 2Χ60μ. Εφήβων – Νεανίδων, 2Χ50μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, συμμετέχουν οι κάτωθι αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – Ολυμπιακό τόξο Ανδρών
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Ολυμπιακό τόξο Ανδρών
  3. ΒΟΚΟΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Σύνθετο τόξο Γυναικών

Επίσης στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου στον αναπτυξιακό αγώνα, 7ο TFG Κένταυρος, που διοργανώνει η  Ακαδημία Πέλοπος Πατρών σε συνεργασία με την ΕΟΤ, τον Σ.Σ.Βόλου και τον Δήμο Ζαγοράς Πηλίου, που είναι τοξοβολίας πεδίου και  θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου 2016.

Στον  αγώνα που θα διεξαχθεί σε 5 κατηγορίες: recurve, compound, bare bow, traditional, long bow και θα βαθμολογείται ατομικά, συμμετέχουν οι κάτωθι αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
  1. ΜΕΝΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – Long bow Ανδρών
  2. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – Σύνθετο τόξο Ανδρών

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.