ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χέινς: «Συγκέντρωση και πειθαρχία»

Τα σημεία «κλειδιά», για να φτάσει στη νίκη ο Παναθηναϊκός επί του Ερυθρού Αστέρα, επεσήμανε ο Μαρκέζ Χέινς, μιλώντας στο panathinaikos24.gr.

Χέινς: «Συγκέντρωση και πειθαρχία»

Ο Αμερικανός γκαρντ, τόνισε πως το ματς στο Βελιγράδι θα είναι σκληρό και πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει συγκέντρωση και απόλυτη πειθαρχία στο πλάνο του, προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος απόψε θα φτάσει στην κορυφή των συμμετοχών με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρκέζ Χέινς στο panathinaikos24.gr:

Για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, πολύ σημαντικό για μας, το χρειαζόμαστε, είναι καλή ομάδα και θέλουν και αυτοί τη νίκη πάρα πολύ. Εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι, παίζοντας με ενέργεια και πειθαρχία στο πλάνο του προπονητή. Θα είναι σκληρό ματς».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Παίζει το παιχνίδι με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Είναι ένας επαγγελματίας, ένας σπάνιος άνθρωπος και αθλητής και χαίρομαι πολύ που αγωνίζομαι δίπλα του».

Για τον εαυτό του:

«Προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο, νιώθω πιο άνετα όσο περνάει καιρός, κάτι που κάνει ακόμα ευκολότερο, η απόδοση της ομάδας και οι νίκες που παίρνουμε».

Για τον τελικό με τον Φάρο και αν ήταν τελικά ένα εύκολο παιχνίδι:

«Ποτέ δεν είναι εύκολο ένα παιχνίδι εκ των προτέρων. Είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι. Πρέπει πάντα να παλεύεις, ποτέ δεν είναι εύκολο, αν δεν παίξεις καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.