ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική διαφορά»

Στραματσόνι: «Θα τα δώσουμε όλα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι σε δηλώσεις του, μίλησε για το ντέρμπι και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα!

Στραματσόνι: «Θα τα δώσουμε όλα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, που αφορούν το ντέρμπι!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι στο συνδρομητικό κανάλι της “Nova”:

-Για τις σκέψεις του πριν από το ντέρμπι: “Βιώνοντας καθημερινά αυτήν την πόλη, αυτήν τη μεγάλη ομάδα και το περιβάλλον της, μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τ’ άλλα. Είναι το ματς της χρονιάς και πρέπει να ικανοποιήσουμε τον πρόεδρο, τους οπαδούς μας, όλους. Πρέπει να σας πω ότι ακόμα και στο δρόμο με σταματάνε και ρωτάνε οι οπαδοί μας για αυτό το ματς και τις σκέψεις μας. Και μπορώ να σας πω ότι θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να τους δώσουμε χαρά. Γνωρίζουμε ασφαλώς ότι η περίοδος που διανύει ο σύλλογος δεν είναι η καλύτερη, αλλά το ματς αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και ξεχωριστό. Το περιμένουν οι οπαδοί μας το περιμένουμε κι εμείς και θα δώσουμε όλη μας την ενέργεια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

-Για το εάν η βαθμολογική διαφορά θα παίξει ρόλο: “Κατά τη γνώμη μου σε αυτά τα ματς οι βαθμολογίες δεν μετράνε. Είναι ένα ματς ξεχωριστό και ιδιαίτερο, ένα ματς μοναδικό. Εργαζόμαστε σκληρά όλοι μας στην ομάδα και βλέπω τους παίκτες μου πως είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς, αλλά θα δώσουμε το μάξιμουμ και έχουμε όλα τα απαιτούμενα κίνητρα για να κατακτήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid)
Βόμβα μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα» (vid) 1.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Για τη μάχη των πάγκων με τον Σίλβα: “Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου αλλά την ομάδα, κοιτάζω τον Παναθηναϊκό. Ως ο τιμονιέρης αυτής της ομάδας μπορώ να σας πω ότι κανείς από τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχει φόβο, δεν φοβόμαστε, θα παίξουμε με την αξία μας και στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

-Για το πρώτο ντέρμπι στη Λεωφόρο που δεν έγινε: “Προφανώς ήταν ένα λυπηρό γεγονός. Εμείς θέλαμε να είχαμε παίξει αυτό το ντέρμπι μπροστά στους οπαδούς μας, γνωρίζουμε τι έχει συμβεί αλλά δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο. Τόσο εγώ όσο και οι ποδοσφαιριστές μου θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το ποδόσφαιρο και το ματς της Κυριακής, τίποτα άλλο”.

-Για τη γνώμη του για τον Ολυμπιακό: “Δεν θέλω να κρίνω τον Ολυμπιακό. Είναι γνωστή η εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός και η άποψη των οπαδών του. Εμείς θα κοιτάξουμε μόνο τη δική μας ομάδα, πάντα με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το ντέρμπι».

-Για το ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα επέλεγε στην ομάδα του:«Είμαι εξαιρετικά περήφανος για τους παίκτες μου. Έχουμε και τις επιστροφές των τραυματιών και σκέφτομαι μόνο την ενότητα της ομάδας και είμαι περήφανος για το κλίμα που υπάρχει».

-Τη γνώμη του για τον Μάρκο Σίλβα: «Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε στο παιχνίδι της Λεωφόρου που δεν έγινε. Είναι νέος προπονητής με πολύ ποιοτικές ιδέες. Αν εξαιρέσουμε το ματς της Κυριακής θα του ευχόμουν καλή τύχη στην καριέρα του».

-Για το σύστημα που σκέφτεται να παρατάξει: «Όπως είπα και στους παίκτες μου από την αρχή της εβδομάδας είναι ένα ματς στο οποίο δεν έχουν σημασία τα σχήματα. Θα υπάρξουν έντεκα δίδυμα αντιπάλων και θα νικήσει αυτός που θα επικρατήσει στη μονομαχία με τον προσωπικό του αντίπαλο…».

-Για το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα μετά από πολύ καιρό: «Είναι κάτι που έχω ήδη συζητήσει με τον πρόεδρο, το να έχουμε στην διάθεσή μας περισσότερα πρόσωπα. Είτε πρόκειται για την έναρξη του ματς, είτε για την διάρκειά του είναι σημαντικό να υπάρχει βάθος και ποιότητα στην ομάδα. Την περασμένη Κυριακή είδαμε πως από τη στιγμή που μπήκε στο ματς ο Λέτο άλλαξε η ροή του παιχνιδιού».

-Για τα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Αταλάντα:«Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και νιώθω τέλεια στην ομάδα. Έχω αναλάβει μια μεγάλη ευθύνη απέναντι στον πρόεδρο, τους παίκτες και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: να χτίσουμε τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος. Αν ο πρόεδρος δεν αλλάξει γνώμη, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία για να τα καταφέρω».

-Για το αν έχει μιλήσει με τον Καμπιάσο για το ντέρμπι: «Όχι. Θα είμαστε αντίπαλοι την επόμενη εβδομάδα. Είναι πρωταθλητής, είναι ένας παίκτης πολύ ξεχωριστός. Αλλά πρέπει να τονίσω όμως πως έχουμε κι εμείς παίκτες ανάλογης αξίας. Το παιχνίδι θα το δουν αρκετοί φίλαθλοι και στην Ιταλία και σε άλλα μέρη και πρέπει να προσφέρει σε όλους καλό θέαμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.