ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «ευχαριστώ» του Ζιλμπέρτο στον οπαδό του ΠΑΟ (Pics)

Φίλος του Παναθηναϊκού, έφτιαξε ένα κολάζ με φωτογραφίες του Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον παλαίμαχο πλέον άσο να τον ευχαριστεί.

Το «ευχαριστώ» του Ζιλμπέρτο στον οπαδό του ΠΑΟ (Pics)

Ένας φίλος των «πρασίνων» με τον όνομα «Sol13», έφτιαξε πολύ όμορφο κολάζ φωτογραφιών του Ζιλμπέρτο Σίλβα και τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, κάτι που χαροποίησε τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο σταρ.

Συγκεκριμένα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ευχαρίστησε τον οπαδό του «τριφυλλιού» αναρτώντας τις φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.721 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Thank you Sol13 – Official and Panathinaikos fans. Love you.

Δημοσιεύτηκε από Gilberto Silva στις Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Thank you Sol13 – Official! Love you all my Panathinaikos fans.

Δημοσιεύτηκε από Gilberto Silva στις Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.