ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καζάζης: «Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»

Ο Δημήτρης Καζάζης, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού (12/3, 15.00) και ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Α.Ο Θήρας, ζητάει από τις παίκτριες του να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Καζάζης: «Να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο»

Ο νέος τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του «τριφυλλιού», παραδέχεται πως ήταν μία περίεργη εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό στο Final-4, αλλά και της αλλαγής προπονητή, ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος για το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο panathinaikos1908.gr  ενόψει του αυριανού αγώνα:

«Ήταν μία ιδιαίτερη εβδομάδα για την ομάδα και λόγω του απερχόμενου Final-4 του Κυπέλλου, αλλά και λόγω της αλλαγής προπονητή που πάντα δημιουργεί αναταραχή.  Παρ΄όλα αυτά έχει γίνει μια προσπάθεια προσαρμογής όλων μας ενόψει του αυριανού αγώνα. Η Σαντορίνη είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό αλλά είναι ένα παιχνίδι που θεωρητικά και ουσιαστικά δίνει το προβάδισμα για τα πλέι οφ και αποκτά ιδιαίτερη σημασία για το λόγο αυτό. Σίγουρα δεν αποτελεί έναν αγώνα δίχως αύριο, αλλά μέσα από αυτόν θέλουμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό «πρόσωπο» της ομάδας, με βάση και τη δουλειά που έχουμε κάνει καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Πάντα ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι η νίκη, έτσι κι αύριο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...