ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΕΛΗΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Μου λείπει ο Παναθηναϊκός και τα ντέρμπι»

Ο Νίκος Καρέλης μιλάει στο panathinaikos24.gr για το πρώτο ντέρμπι αιωνίων που θα δει από την τηλεόραση, στέλνει την ευχή του για νίκη στα φιλαράκια του στο Κορωπί και δεν αμελεί να αναφερθεί στα όσα έγιναν στη Λεωφόρο, στον α’ γύρο.

«Μου λείπει ο Παναθηναϊκός και τα ντέρμπι»

Ξενιτεμένος, πια, σε ένα αλλιώτικο περιβάλλον απ’ το δικό μας (αυτό του Βελγίου)με λιγότερη πίεση και ένταση, ο Νίκος Καρέλης ως παίκτης της Γκενκ, πλέον, θα δει έπειτα από καιρό ένα ντέρμπι «αιωνίων» από την τηλεόραση. Το panathinaikos24.gr επικοινώνησε με τον πρώην άσο του «τριφυλλιού», ο οποίος δεν το έκρυψε. Του λείπει ο Παναθηναϊκός και αυτά τα ματς!

«Φυσικά και θα ήθελα να είμαι παρών. Μου λείπει ο Παναθηναϊκός και αυτά τα ντέρμπι, που είναι ιδιαίτερα για κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι διαφορετικά ματς, από την αρχή ως το τέλος. Ας το απολαύσουν τα παιδιά στην ομάδα και εύχομαι σε μια επικράτηση. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη και φυσικά εύχομαι να την πάρει», τόνισε ο νεαρός φορ, που διανύει μια από τις καλύτερες εποχές στην καριέρα του.

 Ο Καρέλης μίλησε και για την προετοιμασία που ακολουθεί ένας παίκτης, πριν από ένα τέτοιο ντέρμπι: ««Δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο, κοιτάζαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και δίναμε έμφαση στις ομιλίες των παλαιότερων παικτών που ήταν στην ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν είχα κάτι σαν γούρια ας πούμε, απλά κοίταζα να παραμείνω ήρεμος και προσηλωμένος σ’ ότι μου έλεγε ο προπονητής, αν έπαιρνα κάποια συγκεκριμένα οδηγία».

«Δεν ήθελε να κατέβει ο Ολυμπιακός»

Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που δεν άρχισε ποτέ, είναι γνωστά. Ο Νίκος Καρέλης μιλάει για εκείνο το παιχνίδι και τη θέληση του Ολυμπιακού να μην κατέβει για να παίξει: «Έγιναν πολλά λάθος πράγματα εκείνο το βράδυ. Εμείς ήμασταν αποφασισμένοι να βγούμε και να παίξουμε, άλλωστε από το ζέσταμα που κάναμε φάνηκε πως το θέλαμε πολύ και το περιμέναμε αυτό το ματς. Όμως ο Ολυμπιακός επέλεξε να μην κατέβει και έγινε ότι έγινε».

 Ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» αναφέρεται, επίσης, στα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο:  «Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε πως το άθλημα γενικά πρέπει να πάει μπροστά, όλο αυτό που μαθαίνω ότι έγινε την τελευταία εβδομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάει την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω. Είναι λάθος και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να κάνει βήματα προόδου, πρώτα πρώτα πρέπει να βοηθήσουν οι ποδοσφαιριστές με τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο και μετά οι παράγοντες των ομάδων».

Τέλος, για τη μέχρι τώρα παρουσία του στη Γκενκ και πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, ο Καρέλης τονίζει: «Χαίρομαι που βοηθάω με τη συνολική μου παρουσία την ομάδα και θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Εδώ απολαμβάνω από την πρώτη στιγμή το ποδόσφαιρο και είναι πολύ ευχάριστο και για τον κόσμο της ομάδας. Νιώθω καλά και αποδίδω ακόμα καλύτερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE