ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι

Πήγε να το πάρει μόνος του

Σε μία κακή επιθετικά βραδιά για τον Παναθηναϊκό, ο Έλιοτ Ουίλιαμς ήταν αυτός που προσπάθησε να δώσει τη νίκη στην ομάδα, με ένα ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Πήγε να το πάρει μόνος του

Ο Αμερικανός άσος, έχει προλάβει στις λίγες εμφανίσεις του με τα πράσινα, να ενθουσιάσει τους φίλους του «τριφυλλιού», αλλά το χθεσινό βράδυ στο Βελιγράδι ήταν το κάτι άλλο.

Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπου ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός επιθετικά, με 21/38 δίποντα και 4/22 τρίποντα, ο Ουίλιαμς πήρε πρωτοβουλίες στο 4ο δεκάλεπτο και με προσωπικές ενέργειες και εντυπωσιακά καλάθια, έφτασε κοντά στο να πάρει «μόνος» του το ματς.

ÃÏÕÉËÉÁÌÓ ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2015-2016)

Ο 27χρονος άσος, μέτρησε 17 πόντους σε 27 λεπτά συμμετοχής, με 3/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 8/9 βολές και μαζί με τον Ραντούλιτσα (11 π.), ήταν οι μόνοι «πράσινοι» που τελείωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, κρατώντας το «τριφύλλι» μέσα στο παιχνίδι σε κρίσιμα σημεία.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.265 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν λοιπόν στα προηγούμενα παιχνίδια ο Ουίλιαμς ήταν εξαιρετικός, εχθές ήταν εντυπωσιακός, παίζοντας παραπάνω λεπτά από τους συμπαίκτες του και δείχνοντας πως όταν τα πράγματα δυσκολέψουν θα είναι εκεί για να πάρει τα μεγάλα σουτ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.