ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ήταν καλύτερος αλλά…

Οι νέοι του Παναθηναϊκού ήταν καλύτεροι αλλά τελικά ηττήθηκαν με 1-0 από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη.

Ήταν καλύτερος αλλά...

Το ντέρμπι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, αρκετές φάσεις για γκολ -κυρίως από πλευράς «τριφυλλιού». Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται δυστυχώς και ο τραυματισμός του Πίσπα πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÍÅÏÉ)

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός και απέδωσε καλό ποδόσφαιρο. Στο 20ο λεπτό οι “πράσινοι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν.Ο  Χατζηβογιάννης να εκτέλεσε το φάουλ αλλά ο Γαβαλάς έδιωξε σε κόρνερ. Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα μακρινό σουτ του Λάτσι, που πέρασε άουτ.

παο-οσφπ

Στην επανάληψη, ο ΟΣΦΠ προηγήθηκε με το… καλημέρα, καθώς μετά από συνεργασία των Βρουσάι και Ανδρούτσου, ο δεύτερος πλάσαρε εύστοχα τον Κότσαρη, για το 1-0. Μοιραίος για τον Παναθηναϊκό ο Λάμπρου, ο οποίος έχασε δύο τετ α τετ.

ΣΚΟΡΕΡ: 47’ Ανδρούτσος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Φουάσης (78’ Τόλι), Βατουσιάδης, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (85’ Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Βρουσάι (89’ Κιρτζιαλίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Ανδρέου (80’ Σερβιλάκης), Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Στάικος, Πίσπας (19 λ.τ. Λάμπρου), Μπουζούκης (55’ Αγγελόπουλος Β.), Χατζηγιοβάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE