Ακαδημίες

Ήταν καλύτερος αλλά…

Οι νέοι του Παναθηναϊκού ήταν καλύτεροι αλλά τελικά ηττήθηκαν με 1-0 από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη.

Το ντέρμπι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, αρκετές φάσεις για γκολ -κυρίως από πλευράς «τριφυλλιού». Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται δυστυχώς και ο τραυματισμός του Πίσπα πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο 20λεπτο.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός και απέδωσε καλό ποδόσφαιρο. Στο 20ο λεπτό οι “πράσινοι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουν.Ο  Χατζηβογιάννης να εκτέλεσε το φάουλ αλλά ο Γαβαλάς έδιωξε σε κόρνερ. Νωρίτερα, οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα μακρινό σουτ του Λάτσι, που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, ο ΟΣΦΠ προηγήθηκε με το… καλημέρα, καθώς μετά από συνεργασία των Βρουσάι και Ανδρούτσου, ο δεύτερος πλάσαρε εύστοχα τον Κότσαρη, για το 1-0. Μοιραίος για τον Παναθηναϊκό ο Λάμπρου, ο οποίος έχασε δύο τετ α τετ.

ΣΚΟΡΕΡ: 47’ Ανδρούτσος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Φουάσης (78’ Τόλι), Βατουσιάδης, Ρέτσος, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (85’ Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Βρουσάι (89’ Κιρτζιαλίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Ανδρέου (80’ Σερβιλάκης), Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ., Στάικος, Πίσπας (19 λ.τ. Λάμπρου), Μπουζούκης (55’ Αγγελόπουλος Β.), Χατζηγιοβάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version