Δεν τα κατάφερε ο διεθνής παλαιστής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Βλαδίμηρος Ματίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών που διεξάγεται στη Ρίγα της Λετονίας.

Ο πρωταθλητής του «τριφυλλιού», αποκλείστηκε από τον Λετονό Μασούκς, με 8-4 στον προκριματικό γύρο. Αν και διαχειριζόταν καλά τον αγώνα μέχρι τα μισά με αποτέλεσμα 4-4, ένα λάθος στην προσπάθεια να προηγηθεί τον έκανε να χάσει τελικά με 8-4.

Παρότι άγνωστος στην διεθνή παλαίστρα, ο αντίπαλος του Ματίας, κέρδισε τόσο τον Αρμένιο παγκόσμιο πρωταθλητή όσο και τον Βούλγαρο πρωταθλητή Ευρώπης. Σήμερα ζυγίζεται ο Ευγένιος Πέντορετς στην κατηγορία των 71 κιλών και παλεύει την Κυριακή.

 Η προπονήτρια των αθλητών μας, Λία Νικολάου δήλωσε:

«Αυτοί οι αγώνες ήταν για μας η συμμετοχή και να δούμε αντιδράσεις του αθλητή μας στις δυσκολίες. Είναι ένα πολύ δυνατό Πανευρωπαϊκό, ωστόσο εμείς δεν είμαστε στο ζενίθ της φόρμας μας, αφού βασικός μας στόχος είναι η διάκριση στα προολυμπιακά τουρνουά που δίνουν το εισιτήριο για το Ρίο. Δεν χαμηλώσαμε καθόλου την ένταση στης προπόνησης ούτε και την δύναμη και ήρθαμε για να τεστάρουμε. Έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας αφού τα τρία προολυμπιακά είναι ένα κάθε εβδομάδα, με αποτέλεσμα να ζορίζεται πολύ ο αθλητής με τα κιλά του. Ελπίζω να μην πάει χαμένος ο κόπος μας».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου