ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Προσπάθησε ο Ματίας, αύριο ο Πέντορετς

Ο πρωταθλητής του «τριφυλλιού», Βλαδίμηρος Ματίας, αποκλείστηκε από τον Λετονό Μασούκς, με 8-4 στον προκριματικό γύρο. Αύριο αγωνίζεται ο Ευγένιος Πέντορετς.

Προσπάθησε ο Ματίας, αύριο ο Πέντορετς

Δεν τα κατάφερε ο διεθνής παλαιστής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Βλαδίμηρος Ματίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών που διεξάγεται στη Ρίγα της Λετονίας.

Ο πρωταθλητής του «τριφυλλιού», αποκλείστηκε από τον Λετονό Μασούκς, με 8-4 στον προκριματικό γύρο. Αν και διαχειριζόταν καλά τον αγώνα μέχρι τα μισά με αποτέλεσμα 4-4, ένα λάθος στην προσπάθεια να προηγηθεί τον έκανε να χάσει τελικά με 8-4.

Παρότι άγνωστος στην διεθνή παλαίστρα, ο αντίπαλος του Ματίας, κέρδισε τόσο τον Αρμένιο παγκόσμιο πρωταθλητή όσο και τον Βούλγαρο πρωταθλητή Ευρώπης. Σήμερα ζυγίζεται ο Ευγένιος Πέντορετς στην κατηγορία των 71 κιλών και παλεύει την Κυριακή.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Η προπονήτρια των αθλητών μας, Λία Νικολάου δήλωσε:

«Αυτοί οι αγώνες ήταν για μας η συμμετοχή και να δούμε αντιδράσεις του αθλητή μας στις δυσκολίες. Είναι ένα πολύ δυνατό Πανευρωπαϊκό, ωστόσο εμείς δεν είμαστε στο ζενίθ της φόρμας μας, αφού βασικός μας στόχος είναι η διάκριση στα προολυμπιακά τουρνουά που δίνουν το εισιτήριο για το Ρίο. Δεν χαμηλώσαμε καθόλου την ένταση στης προπόνησης ούτε και την δύναμη και ήρθαμε για να τεστάρουμε. Έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας αφού τα τρία προολυμπιακά είναι ένα κάθε εβδομάδα, με αποτέλεσμα να ζορίζεται πολύ ο αθλητής με τα κιλά του. Ελπίζω να μην πάει χαμένος ο κόπος μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.