ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Γκέλα με χαμένες ευκαιρίες

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού έμειναν στο 1-1 με τους αντίστοιχους του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καλαφάτης», σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να είχαν πάρει, αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Εξαιρετικός ο Καλομοίρης, που πέτυχε το γκολ των «πρασίνων».

Γκέλα με χαμένες ευκαιρίες

Οι «μικροί», είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα περισσότερα τέρματα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα να έρθει η εντός έδρας ισοπαλία, στην αναμέτρηση που διεξήχθει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον 3ο στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών Super League Novasports K17.

phoca_thumb_l_pao_asteras_u17_1

Με πρωταγωνιστή τον Καλομοίρη, που είναι και ο μικρότερος σε ηλικία παίκτης του «τριφυλλιού» και αγωνίζεται ως δεκάρι, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς οι χαμένες ευκαιρίες και μία κακή στιγμή της άμυνας, έκριναν το αποτέλεσμα.

phoca_thumb_l_pao_asteras_u17_4

Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή στο 74′ μετά από παράλληλη σέντρα του Αποστολάκη, αλλά μία αδράνεια της άμυνας και το μπέρδεμα των δύο στόπερ στο 87′, έφερε την ισοφάριση για τον Αστέρα με γκολ του Νικολακόπουλου.

ΣΚΟΡΕΡ: 74’ Καλομοίρης / 87’ Νικολακόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:  Χριστογεώργος, Βενέτης, Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Μανιδάκης, Βαρέσης, Αποστολάκης, Καλομοίρης, Λώλος, Γιαούπι, Ξεπαπαδάκης (60’ Δημήτρουλας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τσέκος, Ζήσης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Γλέζος, Δουβίκας, Κανελλόπουλος, Ρούνης. Έπαιξαν και οι: Νικολακόπουλος, Ντίνε και Μπινιώρης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE