ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καζάζης: «Υπήρξε πίεση από τις αλλαγές, αλλά τα καταφέραμε»

Στις αλλαγές που υπήρξαν στην ομάδα την τελευταία εβδομάδα, στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης, που έκανε το ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο.

Καζάζης: «Υπήρξε πίεση από τις αλλαγές, αλλά τα καταφέραμε»

Ο Δημήτρης Καζάζης στον πρώτο του αγώνα σαν προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών είδε το «τριφύλλι» να φτάνει άνετα στη νίκη κόντρα στον Α.Ο Θήρας και μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά και στη δεύτερη θέση που φαίνεται να κατακτά ο Παναθηναϊκός εν’ όψει και των πλέι-οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια ήταν μια δύσκολη εβδομάδα μετά από ένα χαμένο στόχο και μια αλλαγή προπονητή, που ήταν χρόνια στην ομάδα και προσέφερε πολλά.

Υπήρχε πίεση, η ψυχολογία ήταν περίεργη αλλά νομίζω σήμερα τα κορίτσια ήταν ξεκάθαρα και πήρανε αυτό που θέλανε. Βάσει δυναμικότητας ομάδων από όσες έχω προλάβει να παρακολουθήσω νομίζω ότι με τη νίκη αυτή σε μεγάλο βαθμό κλειδώνει η δεύτερη θέση».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...