ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πέρασε από την Αρκαδία και παρέμεινε πρωτοπόρος

Στην κορυφή του πρωταθλήματος Κ15, διατηρήθηκε ο Παναθηναϊκός, καθώς πέρασε από την Αρκαδία επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης (3-1), αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Πέρασε από την Αρκαδία και παρέμεινε πρωτοπόρος

Ο Παναθηναϊκός δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, διατήρησε την πρωτοπορία του στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 στο βοηθητικό γήπεδο των Αρκάδων.

Οι «πράσινοι» δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς την αναμέτρηση και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι και να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ στο 36ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος της «πράσινης» άμυνας.

Από το σημείο εκείνο και μετά, στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα, αφού οι «πράσινοι» δύο λεπτά αργότερα (38’), ο Αλεξανδρόπουλος από την πλευρά του «τριφυλλιού» έφερε το ματς στα ίσια, σκορ που έμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός διατήρησε την υπεροχή του και με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών στο β’ μέρος, πήρε και το προβάδισμα με τέρμα του Ντομάτα, μετά από άψογη συνεργασία με τον Ζαγαρίτη.

Με το προβάδισμα υπέρ των «πρασίνων», ο Παναθηναϊκός ήθελε ακόμα ένα γκολ για να βάλει πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση και το πέτυχε στο 71ο λεπτό, αφού ο Τζαβίδας με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 36’ Αστέρας / 38’ Αλεξανδρόπουλος, 50’ Ντοματάς, 71’ Τζαβίδας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Κλάιφερτ, Καραγιάννης, Παρασκευόπουλος, Μαυρουδής, Τζαβίδας (81’ Αλεξόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Ντοματάς (70’ Μπάκος), Σερπέζης,  Ζαγαρίτης  (78’ Ηλιάδης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE