ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο «ΧΟΤΑ ΧΟΤΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μπορέλι: «Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι»

Ο Αργεντινός μίλησε στο sport24radio για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θυμήθηκε τα παλιά.

Μπορέλι: «Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι» | panathinaikos24.gr

Ολα όσα δήλωσε ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι

«Τα ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έχουν πολύ πάθος. Τα θυμάμαι ακόμη. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά είναι ντέρμπι. Θυμάμαι πόσο ευτυχισμένος ήταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όταν νικούσαμε στα ντέρμπι. Μακάρι να γίνει και τώρα. Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι να γίνει ένα καλό ματς, από ποδοσφαιρικής σκοπιάς. Η πιο καλή ανάμνηση ήταν το 2-1 που κερδίσαμε στο Καραϊσκάκης, με Καπουράνη κι εμένα. Μοιάζει πολύ με το Μπόκα – Ρίβερ.

Με το πάθος, με το πως το ζει ο κόσμος όλη την εβδομάδα, όλη η χώρα. Μοιάζουν πολύ από πλευράς πάθους. Το χειρότερο ματς ήταν αυτό που μας κέρδισαν 1-0 με ένα πέναλτι που δεν ήταν. Επειδή κρίθηκε από ένα πέναλτι που δεν ήταν. Και είναι πολύ άσχημο να χάνεις ένα ντέρμπι έτσι. Δεν μεταδίδεται ζωντανά, αλλά όλοι βλέπουν τα γκολ. Το θεωρούμε παγκόσμιο ντέρμπι. Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι, είναι ειδικό ματς.

Δεν εξαρτάται από το πως κατεβαίνουν οι ομάδες. Όλοι μπορούν να κρίνουν το κλάσικο, ο Τσόρι και ο Καμπιάσο έχουν πολλή εμπειρία. Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες και μπορούν να κρίνουν σε κάθε στιγμή το ματς. Τα ντέρμπι κρίνονται στη συγκέντρωση και στο μομέντουμ. Η καλή στιγμή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα ντέρμπι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close