ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζιλμπέρτο: «Θα δεχόμουν τη θέση τεχνικού διευθυντή»

Θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στο sport24 radio. Τι είπε για το σημερινό ντέρμπι.

Ζιλμπέρτο: «Θα δεχόμουν τη θέση τεχνικού διευθυντή» | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

«Είναι πάντα ματς σημαντικά, με συναίσθημα. Όλος ο κόσμος επικεντρώνεται σε αυτά τα ματς. Είναι δύσκολα, αλλά κι όμορφα να παίζεις. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν σε αυτά τα ματς. Είναι ωραία. Η πιο δυνατή ανάμνηση είναι το τελευταίο μου ντέρμπι, στην Ελλάδα όταν χάσαμε. Όλα ήταν τρελά. Ο κόσμος σταμάτησε το λεωφορείο, μέχρι να το επιτρέψει η αστυνομία να μπούμε. Μέσα στο γήπεδο, θα μου μείνουν τα ματς στο ΟΑΚΑ, όταν ένα τόσο ωραίο και μεγάλο γήπεδο ήταν γεμάτο από κόσμο.

Ο καθένας αντιδράει με το δικό του τρόπο. Είναι ένα σημαντικό ματς. Υπάρχει πολύ πίεση. Το νιώθεις όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Το βλέπεις από τους φιλάθλους, που έχουν μεγάλη προσμονή. Όλοι έχουν πίεση και προσμονή. Ο κάθε παίκτης θέλει να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι. Ουσιαστικά η χώρα παραλύει για να δει τα ντέρμπι. Όλοι προετοιμάζονται πολύ γι αυτό το ματς, αλλά ο καθένα έχει το δικό του τρόπο να αντιδρά. Άλλοι είναι περισσότερο νευρικοί, άλλοι πιο ήρεμοι. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο. Θα υποστηρίξω τον Παναθηναϊκό κι ελπίζω να νικήσει με 2-0.

Πάνω από όλα, ελπίζω να γίνει ένα εκπληκτικό ματς και κυρίως να μην έχει βία. Είναι καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καταστροφικό για το ποδόσφαιρο γενικά. Αυτή η συμπεριφορά οπαδών είναι καταστροφική. Υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και θέλω να γίνει ένα ματς χωρίς βία .Όλα είναι ανοιχτά για μια πιθανή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Αν δεχόμουν πρόταση, για την θέση του τεχνικού διευθυντή, θα δεχόμουν με πολλή αγάπη».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close