ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκι: «Θα νικήσει 2-1 ο Παναθηναϊκός»

Τη δική του πρόβλεψη για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ έκανε ο Εζεκίελ Γκονζάλες

Εκι: «Θα νικήσει 2-1 ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport24 radio

«Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η καλύτερη ανάμνηση είναι ο τελικός του Κυπέλλου, όταν πήραμε το τρόπαιο απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήμασταν ανώτεροι. Μπορεί να παραλληλιστεί με το Ρίβερ – Μπόκα. Είναι λόγω συναισθήματος Όλος ο κόσμος εξαρτάται από αυτό το ντέρμπι. Ευγνωμονώ τον Θεό που έπαιξα στα Μπόκα – Ρίβερ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Προσωπικά, προσπαθούσα να είμαι συγκεντρωμένος. Να παίξω καλύτερα. Πάντα κοιτούσα ποιος θα έπαιζε από την άλλη ομάδα, ποιος θα με μάρκαρε.

AdTech Ad
Και ξεκουραζόμουν, προσπαθούσα να χαλαρώσω πριν το ματς. Όλοι στην Αργεντινή, όσοι ασχολούνται με την μπάλα, ξέρουν ότι είναι σημαντικό ντέρμπι. Ότι έχει πολύ πάθος. Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι και δεν έχει σχέση με τη βαθμολογική διαφορά. Ο Παναθηναϊκός περνάει μια μεταβατική περίοδο, ελπίζω να ξαναγίνει μεγάλη ομάδα. Όλα παίζουν ρόλο. Η συγκέντρωση, η τακτική, η φυσική κατάσταση. Πρέπει να έχεις το μυαλό σου εκεί για 90 λεπτά.

Είναι όλοι καλοί παίκτες. Ο Λέτο, ο Τσόρι, ο Καμπιάσο είναι γνωστοί. Εγώ θα σταθώ στον Βιγαφάνιες. Είναι εξαιρετικός παίκτης κι ελπίζω να έχει την εξέλιξη που όλοι περιμένουν. Τα πήγε καλά στον Παναιτωλικό. Έχει όλα τα προσόντα, για να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Προβλέπω ότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός 2-1».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...