ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ταυλαρίδης: «Αν είχα σκοράρει, θα κερδίζαμε άνετα»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης στάθηκε στη φάση του Μποτία με τον Μπεργκ, πριν το φάουλ που έφερε το 2-1 για τον Ολυμπιακό, ενώ πρόσθεσε ότι αν είχε σκοράρει ο ίδιος, θα ήταν άλλο παιχνίδι.

Ταυλαρίδης: «Αν είχα σκοράρει, θα κερδίζαμε άνετα»

Ο Στάθης Ταυλαρίδης αναφέρθηκε στις φάσεις, που επηρέασαν την ροή του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Αν είχα σκοράρει στη φάση του τετ α τετ, θα κερδίζαμε άνετα. Δυστυχώς ο Ρομπέρτο έκανε καταπληκτική επέμβαση. Λίγο αργότερα δεχτήκαμε και την ισοφάριση. Ήταν καθοριστική φάση».

Όσο για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του: «Όλη τη βδομάδα δουλέψαμε στις στημένες φάσεις. Δυστυχώς δεχτήκαμε αυτό το γκολ. Μετά έκανα ανεπίτρεπτο λάθος. Αν ο κ. Κύζας έδινε το παρατεταμένο κράτημα του Μποτία στον Μπεργκ, το ματς θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Ο Μποτία έκανε συνεχόμενα φάουλ στον Μπεργκ και δεν δόθηκε ούτε ένα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι μπορεί να κερδίσει από αυτό το ματς: «Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, από την απώλεια του Κυπέλλου. Θέλαμε να παίξουμε για την υπερηφάνεια. Πλέον στόχος είναι η πρωτιά στα πλέι οφ. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε.

Μπαίνουμε σε κάθε ματς για να νικήσουμε. Όντως δεν έχουμε νικήσει σε ντέρμπι, αλλά έχει να κάνει με τη λεπτομέρεια. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε. Παίζουμε για το γόητρο. Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια. Θέλαμε πολύ να το πάρουμε αυτό ματς».

Για τη φάση του γκολ της ισοφάρισης: «Ο διαιτητής το πήρε πάνω του στη φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού. Αυτό μου είπε». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.