ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Αν κάναμε το 2-0…»

Ο Μάρκους Μπεργκ, στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι, στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Στάθη Ταυλαρίδη για το 2-0.

Μπεργκ: «Αν κάναμε το 2-0...»

Ο Σουηδός επιθετικός, μίλησε για το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας και την ευκαιρία του «Ταύλα», τονίζοντας πως αν είχε γίνει εκεί το 2-0, ο αγώνας θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Παράλληλα, δήλωσε περήφανος για τους συμπαίκτες του, προσθέτοντας πως το τελικό αποτέλεσμα δε δείχνει την εικόνα του ντέρμπι.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε καλά, έπρεπε να έχουμε βάλει δύο γκολ, είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Ταυλαρίδη αλλά μετά ισοφαριστήκαμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο, αμυνόμασταν συνέχεια και ήταν ένα δύσκολο ματς. 

Η συγκέντρωση έφταιγε στο τρίτο γκολ, υπήρξαν και πολλά φάουλ, είναι δύσκολο να τα εξουδετερώσεις όλα. Αν είχαμε σκοράρει το δεύτερο γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά. Ωστόσο, όλοι πάλεψαν, είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. 

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.041 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχαμε μεγαλύτερες ελπίδες γι’ αυτό το ματς, δεν τα καταφέραμε, είμαστε απογοητευμένοι και πρέπει να βρούμε ρυθμό πριν τα πλέι οφ για να τελειώσουμε σωστά τη σεζόν». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.