ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο «ΧΟΤΑ ΧΟΤΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μπορέλι: «Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι»

Ο Αργεντινός μίλησε στο sport24radio για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θυμήθηκε τα παλιά.

Μπορέλι: «Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι»

Ολα όσα δήλωσε ο Χουάν Χοσέ Μπορέλι

«Τα ντέρμπι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έχουν πολύ πάθος. Τα θυμάμαι ακόμη. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά είναι ντέρμπι. Θυμάμαι πόσο ευτυχισμένος ήταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όταν νικούσαμε στα ντέρμπι. Μακάρι να γίνει και τώρα. Σε κάθε περίπτωση το θέμα είναι να γίνει ένα καλό ματς, από ποδοσφαιρικής σκοπιάς. Η πιο καλή ανάμνηση ήταν το 2-1 που κερδίσαμε στο Καραϊσκάκης, με Καπουράνη κι εμένα. Μοιάζει πολύ με το Μπόκα – Ρίβερ.

Με το πάθος, με το πως το ζει ο κόσμος όλη την εβδομάδα, όλη η χώρα. Μοιάζουν πολύ από πλευράς πάθους. Το χειρότερο ματς ήταν αυτό που μας κέρδισαν 1-0 με ένα πέναλτι που δεν ήταν. Επειδή κρίθηκε από ένα πέναλτι που δεν ήταν. Και είναι πολύ άσχημο να χάνεις ένα ντέρμπι έτσι. Δεν μεταδίδεται ζωντανά, αλλά όλοι βλέπουν τα γκολ. Το θεωρούμε παγκόσμιο ντέρμπι. Το ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι, είναι ειδικό ματς.

Δεν εξαρτάται από το πως κατεβαίνουν οι ομάδες. Όλοι μπορούν να κρίνουν το κλάσικο, ο Τσόρι και ο Καμπιάσο έχουν πολλή εμπειρία. Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες και μπορούν να κρίνουν σε κάθε στιγμή το ματς. Τα ντέρμπι κρίνονται στη συγκέντρωση και στο μομέντουμ. Η καλή στιγμή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα ντέρμπι».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.574 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.