ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

«Η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού»

Ο Στράτος Αποστολάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το σημερινό ντέρμπι, τονίζοντας ότι είναι η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού να δώσει χαρά στον κόσμο του.

«Η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παλαίμαχος άσος των δύο ομάδων στην εκπομπή «ΠΡΩΪΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» με τους Σωτήρη Ταμπάκο και Διονύση Δεσύλλα

Για το γκολ που είχε πετύχει σε ντέρμπι ως παίκτης του Ολυμπιακού: «Μου έκλεψε τη δόξα η πέτρα (γέλια). Δεν νομίζω να έχει ομοιότητες με το σημερινό… Ας ελπίσουμε να μην έχει. Ήταν τερματοφύλακας ο Νικοπολίδης, δεν ένιωθε καλά και έπαιξε στη θέση του ο Αμπαδιωτάκης».

Για το αποτέλεσμα του αποψινού ντέρμπι: «Όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα. Φαντάζομαι ο Ολυμπιακός θα είναι χαλαρός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει την τελευταία του ευκαιρία να σώσει τη χρονιά με ένα αποτέλεσμα καλό, με πρωταγωνιστή τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ο καλύτερος αναλυτής θα είχε πρόβλημα να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το προφίλ των δύο αντιπάλων: «Οι δέκα μέρες μπορούν να βοηθήσουν τη μία ομάδα όταν είναι καταπονημένη, όπως ήταν ο Ολυμπιακός από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και από την άλλη υπάρχει το κίνητρο να κερδίσεις στο ντέρμπι.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει ένα ντέρμπι και δεν είναι μία πολύ καλή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προσπαθούν όλοι να την ξεχάσουν και περιμένουν πώς και πώς να τελειώσει. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει αυτή η τελευταία ευκαιρία και αυτό θα τους έλεγα αν ήμουν στα αποδυτήρια. Να κάνουμε ένα κλείσιμο αντάξιο της ιστορίας της ομάδας.

Δεν υπάρχουν περγαμηνές για αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, και να πηγαίνει προς το καλύτερο, με την έλευση του Στραματσόνι το ελπίζαμε, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάτι».

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Σε πολλά πράγματα μπορεί να κριθεί. Στα στημένα ή κάπου είναι δυνατός ο ένας και αδύναμος ο άλλος. Στα επιτελεία των δύο ομάδων ψάχνουν κάθε λεπτομέρεια για την περιορίσουν. Είναι τόσο αλλοπρόσαλλες οι δύο ομάδες όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού τους, ακόμα και ο Ολυμπιακός που στο πρώτο μισό έπαιζε καλά ακόμα και στην Ευρώπη. Μετά την έλευση του νέου έτους η ομάδα είναι μία από τα ίδια, όπως είναι άλλωστε και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν το παιχνίδι έχει ρυθμό, τότε θα δούμε κάτι καλό απόψε.

Αν έχει σφυρίγματα και διακοπές, και πηγαίνει σε χαμηλό τέμπο, θα δούμε μία ωραία… σουπίτσα και στο τέλος θα κριθεί στο γκολ. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες λύσεις, είναι στο γήπεδό του. Στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ δεν είχε καθόλου ενέργεια. Και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο. Αγωνιστικά δεν είναι καλός. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα πάει σε ένα κλεφτοπόλεμο, να κερδίσει τις εντυπώσεις και να πάρει καλό αποτέλεσμα».

Για το αν θα χρησιμοποιούσε τον Κουτρουμπή ή τον Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας: «Πρώτα από όλα να πω ότι ο Τελάντερ ήταν η ευχάριστη έκπληξη για τον φετινό Παναθηναϊκό. Άλλους περιμέναμε, και αυτό το παιδί έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα φέρει πολύ καλή πρόταση. Αν πιέζει ο Ολυμπιακός θα είχε πολλές λύσεις. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Το ποιον θα χρησιμοποιήσει, ο Στραματσόνι ξέρει καλύτερα».

Για τα πρόσωπα που θα καθορίσουν το ντέρμπι: «Φαινομενικά από τον Ολυμπιακό είναι ο Φορτούνης για το πώς θα δώσει ρυθμό, και λύσεις στην ομάδα. Και από την άλλη ο Μπεργκ, ο οποίος δεν είναι καλά φέτος, όπως και αρκετοί παίκτες. Την έκπληξη μπορεί να κάνει ο Βιγιαφάνιες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...