ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζιλμπέρτο: «Θα δεχόμουν τη θέση τεχνικού διευθυντή»

Θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στο sport24 radio. Τι είπε για το σημερινό ντέρμπι.

Ζιλμπέρτο: «Θα δεχόμουν τη θέση τεχνικού διευθυντή»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

«Είναι πάντα ματς σημαντικά, με συναίσθημα. Όλος ο κόσμος επικεντρώνεται σε αυτά τα ματς. Είναι δύσκολα, αλλά κι όμορφα να παίζεις. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν σε αυτά τα ματς. Είναι ωραία. Η πιο δυνατή ανάμνηση είναι το τελευταίο μου ντέρμπι, στην Ελλάδα όταν χάσαμε. Όλα ήταν τρελά. Ο κόσμος σταμάτησε το λεωφορείο, μέχρι να το επιτρέψει η αστυνομία να μπούμε. Μέσα στο γήπεδο, θα μου μείνουν τα ματς στο ΟΑΚΑ, όταν ένα τόσο ωραίο και μεγάλο γήπεδο ήταν γεμάτο από κόσμο.

Ο καθένας αντιδράει με το δικό του τρόπο. Είναι ένα σημαντικό ματς. Υπάρχει πολύ πίεση. Το νιώθεις όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Το βλέπεις από τους φιλάθλους, που έχουν μεγάλη προσμονή. Όλοι έχουν πίεση και προσμονή. Ο κάθε παίκτης θέλει να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι. Ουσιαστικά η χώρα παραλύει για να δει τα ντέρμπι. Όλοι προετοιμάζονται πολύ γι αυτό το ματς, αλλά ο καθένα έχει το δικό του τρόπο να αντιδρά. Άλλοι είναι περισσότερο νευρικοί, άλλοι πιο ήρεμοι. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο. Θα υποστηρίξω τον Παναθηναϊκό κι ελπίζω να νικήσει με 2-0.

Πάνω από όλα, ελπίζω να γίνει ένα εκπληκτικό ματς και κυρίως να μην έχει βία. Είναι καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καταστροφικό για το ποδόσφαιρο γενικά. Αυτή η συμπεριφορά οπαδών είναι καταστροφική. Υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό και θέλω να γίνει ένα ματς χωρίς βία .Όλα είναι ανοιχτά για μια πιθανή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό. Αν δεχόμουν πρόταση, για την θέση του τεχνικού διευθυντή, θα δεχόμουν με πολλή αγάπη».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.203 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...