ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ

Τελειωμένος ο Εσιέν

Ξένο σώμα για τον Παναθηναϊκό ο Μάικλ Εσιέν, με τους «πράσινους» να ψάχνουν λύση για να λύσουν το συμβόλαιο του Γκανέζου μέσου.

Τελειωμένος ο Εσιέν

Εκτός από την κακή απόδοση που είχε ο ποδοσφαιριστής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Αντρέα Στραματσόνι, διακρίνει μια αδιαφορία από τον 33χρονο και οι σχέσεις των δυο ανδρών δεν είναι καλές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Εσιέν αντιμίλησε στον «Στράμα», όταν ο τελευταίος του έκανε παρατηρήσεις, γεγονός που εξόργισε τον προπονητή της ομάδας.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα γεγονότα της Κυριακής και η νέα κακή εμφάνιση του Γκανέζου, αλλά η γενικότερη παρουσία του και… χαλαρότητά του. Ο Εσιέν θεωρείται πια ξένο σώμα και πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Θα γίνουν προσπάθειες για να λυθεί το συμβόλαιό του και οι «πράσινοι» θα… χτενίσουν την αγορά για να βρουν αμυντικό μέσο, που επιτέλους, θα κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.