ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τα λόγια του Χρήστου Παναγόπουλου σε συνεργάτη του Κοντονή

«Ο Μαρινάκης θέλει το 100-0»

Ο Γιάννης Αλαφούζος δε θα βρεθεί στη συνάντηση των «μεγάλων», όπως επιθυμούσε ο Σταύρος Κοντονής και ο λόγος είναι οι διαιτητικές αποφάσεις του ντέρμπι, που επιβεβαιώνουν το 100-0 που θέλει ο Μαρινάκης.

«Ο Μαρινάκης θέλει το 100-0»

Ο πρόεδρος των «πρασίνων», δεν έχει σκοπό να δώσει το «παρών» στη συνάντηση που ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής και όπως αναφέρει η «Live Sport», ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος επικοινώνησε με συνεργάτη του Σταύρου Κοντονή, προκειμένου να του μεταφέρει την άρνηση του Γιάννη Αλαφούζου.

«Δεν πρόκειται ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να νομιμοποιήσει με την παρουσία του τις πρακτικές του Μαρινάκη. Αν υπήρχε μία περίπτωση να συναντηθούμε, μετά τη διαιτησία του Κύζα στο ντέρμπι δεν υπάρχει πλέον. Είδατε ότι εμείς, ως Παναθηναϊκός, δεν αντιδράσαμε πουθενά. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε από το γήπεδο στο ημίχρονο, μετά την κατακύρωση του γκολ-οφσάιντ του Καμπιάσο, αλλά δεν το κάναμε.

Θα μπορούσαμε, επίσης, να τινάξουμε όλα στον αέρα όταν άνθρωπος της ασφάλειας του Ολυμπιακού πέρασε μπροστά από τον πάγκο μας και έβρισε τον Λέτο. Δεν κάναμε τίποτα. Δεν γίνεται όμως μετά από μία τέτοια διαιτησία να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον Μαρινάκη και να νομιμοποιήσουμε τις πρακτικές του. Δηλαδή να μας ξεσκίζει η διαιτησία του Κύζα κι εμείς να τους λέμε και “ευχαριστώ”. Είδαμε την Κυριακή στο ντέρμπι πως αντιλαμβάνεται το 50-50. Ο Μαρινάκης θέλει το 100-0», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.