ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τόλιβερ: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο νυν άσος των Ντιτρόιτ Πίστονς, Άντονι Τόλιβερ, αποκάλυψε την πρόταση που είχε από τον Παναθηναϊκό το 2012.

Τόλιβερ: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο Τόλιβερ, με σπουδαία καριέρα στο NBA, μίλησε στον ΟΤΕ TV και αποκάλυψε την πρόταση των «πρασίνων» το 2012, τονίζοντας πως το σκέφτηκε αρκετά πριν αρνηθεί.

«Δεν θυμάμαι πού κατέληξα εκείνη της σεζόν, αλλά ήταν κάτι που εξέτασα. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια ιστορία και τεράστια παράδοση κι όντως εξέτασα αυτή την προοπτική για την καριέρα μου. Έχω πολλούς φίλους που παίζουν στην Ευρωλίγκα και γενικά στην Ευρώπη και προσπαθώ να μαθαίνω πράγματα για το μπάσκετ», τόνισε ο Τόλιβερ που τελικά εκείνη τη σεζόν φόρεσε τη φανέλα των Χοκς.

Ο πάουερ φόργουορντ των Πίστονς, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Τον λατρεύω, τον είδα στο παιχνίδι που είχε γίνει στην Αφρική και είναι από τους αγαπημένους μου. Είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις. Έχει όλα τα εργαλεία και είναι δικό του θέμα να τα βάλει μαζί και να γίνει all star. Θα έχει την ευκαιρία να γίνει πολύ μεγάλος παίκτης».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.