ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γαβαλάς: «Νίκη με ευρύ σκορ»

Τη νίκη και με ευρύ σκορ απέναντι στο Καλαμάκι, θέλει ο Γιάννης Γαβαλάς που μίλησε στο panathinaikos1908.gr, ενόψει του αυριανού αγώνα.

Γαβαλάς: «Νίκη με ευρύ σκορ»

Ο αμυντικός του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων και πρόσθεσε πως στο μυαλό της ομάδας, είναι οι τελικοί του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίζουμε κόντρα σε έναν πολύ βατό αντίπαλο, με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Εμάς στο μυαλό μας είναι οι τελικοί του πρωταθλήματος και το Κύπελλο. Έχουμε ένα βαρύ πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες με διαδοχικά παιχνίδια σε συνδυασμό με δυνατές προπονήσεις. Ακολουθούν δύσκολοι αγώνες. Αύριο θέλουμε να πετύχουμε νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ ώστε να μας βοηθήσει και στον τομέα της ψυχολογίας για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.