ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να κρατήσουμε το άθλημα καθαρό»

Ο Μαρκέζ Χέινς εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό, στην εκδήλωση της Ευρωλίγκας για τη νέα συνεργασία, αλλά και την καμπάνια κατά της βίας και τοποθετήθηκε για τη σημασία αυτής της κίνησης που βοηθά, ώστε το άθλημα να μείνει «καθαρό».

«Να κρατήσουμε το άθλημα καθαρό»

Στην εκδήλωση της Ευρωλίγκας για την παρουσίαση της συνεργασίας με τη στοιχηματική εταιρεία, βρέθηκε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Μαρκέζ Χέινς και τοποθετήθηκε για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα και την καμπάνια που κάνει η διοργανώτρια αρχή.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στο σεβασμό που πρέπει να υπάρχει από όλους τους πρωταγωνιστές που θα κάνει το άθλημα πιο διασκεδαστικό, αλλά και καθαρό.

Αναλυτικά όσα είπε στο περιθώριο της εκδήλωσης:

«Βλέπεις παντού το πάθος. Σε κάθε ματς. Αυτή είναι η λέξη κλειδί. Είναι υπέροχο να παίρνουμε μέρος στην καμπάνια κατά της βίας. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι κάτι που όλοι πρέπει να έχουν και ξεκινάει από εμάς. Πρέπει να κρατήσουμε το παιχνίδι καθαρό και να είναι διασκεδαστικό. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που μας κρατάει όλους ενωμένους. Όλη η καμπάνια είναι υπέροχη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.310 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...