ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Λία Ταουκτσή: Η σέξι θεολόγος που κάνει καριέρα ως dj (Pic, Vid)

Σπούδασε στο Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά η μουσική την κέρδισε.

Λία Ταουκτσή: Η σέξι θεολόγος που κάνει καριέρα ως dj (Pic, Vid)

Ο λόγος για τη Λία Ταουκτσή, για την οποία η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Όπως αναφέρει η Espresso μάλιστα, από τότε που θυμάται τον εαυτό της πάντα λάτρευε τις μελωδίες, αγόραζε cd και ήθελε να μοιραστεί και με άλλους τους ήχους που την ενθουσίαζαν και είχε συνδυάσει με στιγμές, καταστάσεις, ωραία βράδια με φίλους, ακόμη και ξεκούραση.

lia1_1

Το 2003 ήταν η πιο καθοριστική χρονιά για την θεολόγο αφού ένας πολύ καλός της φίλος της έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει να εργάζεται στο Radio Deejay της Θεσσαλονίκης. Μετά ακολούθησαν τα πρώτα dj set της σε Αθήνα και συμπρωτεύουσα.

Τον περασμένο Μάιο, η Λία Ταουκτσή κυκλοφόρησε και ένα bootleg με τη συμμετοχή της στο κομμάτι του John Legend «All Of Me». Παράλληλα, η Λία ήταν η πρωταγωνίστρια στο video clip του Monsieur Minimal «Call Girl».

Οι επαγγελματικές της επιτυχίες συνεχίζονται και το καλοκαίρι που έρχεται θα παίζει μουσική σε μεγάλο ξενοδοχείο της Μυκόνου.

https://youtu.be/-ZQunes8-TM

Πηγή: Iefimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ