ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πιθανή η αποχώρηση του το καλοκαίρι

Αβέβαιο το μέλλον του «Κλώνα»

Καθόλου σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Βίκτωρα Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να μη βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι.

Αβέβαιο το μέλλον του «Κλώνα»

Ο Κλωναρίδης, από την ημέρα που ανέλαβε ο Αντρέα Στραματσόνι την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχει αγωνιστεί σε μόλις έξι παιχνίδια και όλα είναι ανοιχτά, σε ότι αφορά το μέλλον του στο «τριφύλλι».

Ο άσος του Παναθηναϊκού, έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, αλλά σε περίπτωση που ο Ιταλός παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα, τότε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «πράσινους» όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της και η «Live Sport».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.