ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Τον καλύτερο μας εαυτό για να το κατακτήσουμε»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Φάιναλ-φορ του κυπέλλου στο μπάσκετ γυναικών, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το κύπελλο.

«Τον καλύτερο μας εαυτό για να το κατακτήσουμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ των γυναικών Κώστας Παπαδόπουλος:

«Η διοργάνωση του Κυπέλλου αποτελεί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας. Είμαι ένα μήνα στην ομάδα και οι αθλήτριες κάνουν τεράστια προσπάθεια ώστε να αφομοιώσουν και να αποτυπώσουν μέσα στο γήπεδο μία νέα φιλοσοφία. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ισάξιες και για αυτό άλλωστε έχουν φτάσει ως εδώ. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παρουσιαστούμε μια καλή εικόνα, ώστε οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.