ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η επιστροφή του Μπουμάλ

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ, θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (19/3, 19.30) με τον Ηρακλή.

Η επιστροφή του Μπουμάλ

Ο Καμερουνέζος εξτρέμ, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον ώμο του, πλέον δεν δείχνει να έχει φόβους για νέο τραυματισμό και θα είναι στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι, για το παιχνίδι με τον «Γηραιό».

Ο Ιταλός τεχνικός, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπουμάλ για το ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, αλλά μοιάζει βέβαιο πως στο ερχόμενο παιχνίδι στη Λεωφόρο, ο 26χρονος άσος θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Έτοιμος για το ματς με τον Ηρακλή είναι και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που προπονήθηκε κανονικά εχθές και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει και πάλι στο βασικό σχήμα, μαζί με τους Λέτο και Μπεργκ, κάτι που έγινε και στο ντέρμπι «αιωνίων».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός αποστολής είναι πολύ πιθανό να μείνει όμως ο Ράσμους Τελάντερ, που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και δεν έχει ξεπεράσει εντελώς την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ο Μολέδο από την άλλη μεριά, αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το σημερινό πρόγραμμα και αν δεν ανεβάσει και πάλι πυρετό, θα αγωνιστεί το Σάββατο, μαζί με τον Γιώργο Κουτρουμπή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.