ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Ξανά τρίτος ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 11-4 του Καλαμακίου σε αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 18η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών και «πάτησε» πάλι στην 3η θέση!

Ξανά τρίτος ο Παναθηναϊκός!

Με τον Κόνγουεϊ να πραγματοποιεί μία εκπληκτική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 4 γκολ, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία εύκολη νίκη, απέναντι στο Καλαμάκι με 11-4 και «πάτησε» το πόδι του στην 3η θέση της Α1 πόλο ανδρών!

Το ματς

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην σημερινή αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 2-0 στο οκτάλεπτο του αγώνα. Στη συνέχεια και στο δεύτερο οκτάλεπτο το Καλαμάκι ισορρόπησε το παιχνίδι. Έτσι το δεύτερο κομμάτι του αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 3-2.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÊÁËÁÌÁÊÉ

Στο τρίτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Αλέκου Σταϊκόπουλου διατηρήθηκε στο παιχνίδι μένοντας στο 5-4. Η ολοκλήρωση αυτού όμως βρήκε τον Παναθηναϊκό να προηγείται με 7-5 και να έχει μία καλή διαφορά.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÊÁËÁÌÁÊÉ

Στο τελευταίο οκτάλεπτο το «τριφύλλι» μπήκε αποφασιστικά και με επιμέρους σκορ 4-0, έφτασε στη νίκη με 11-4 απέναντι στο Καλαμάκι.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 4-3, 4-0.

Παναθηναϊκός (Λοράντος): Κόνγουεϊ 4, Βιτέλας 3, Τοράκης 1, Αφρουδάκης Γ. 1, Πρίμορατς 1, Καπετανάκης 1

Καλαμάκι (Σταϊκόπουλος): Δουδέσης 2, Κουρλιάφτης 1, Ζ. Αφρουδάκης 1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ