ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ

Μηνυτήρια αναφορά σε Μαρινάκη από Αλαφούζο!

Στα άκρα πάει τις υποθέσεις που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιάννης Αλαφούζος, αποφασισμένος να καταπολεμήσει τη διαφθορά με κάθε τρόπο! Μηνυτήρια αναφορά σε Βαγγέλη Μαρινάκη, στελέχη της ΕΠΟ και διαιτητές, καταθέτει σήμερα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού!

Μηνυτήρια αναφορά σε Μαρινάκη από Αλαφούζο!

Στον Άρειο Πάγο θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και τους διαιτητές, Μάνταλο, Παππά και Κύζα!

Μηνυτήρια αναφορά θα γίνει και στους δύο εισαγγελείς, Τσιμπλάκη και Πούλιο (ελέγχονται για απόκρυψη στοιχείων), με την πρόθεση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, να ανοίξει ξανά ο φάκελος «koriopolis», μετά και τα αθωωτικά βουλεύματα τα γνωστά πρόσωπα που σχετίζονται και με την εγκληματική οργάνωση.

Το νομικό τμήμα του Παναθηναϊκού, που θα συνοδεύσει τον Γιάννη Αλαφούζο στον Άρειο Πάγο, θα επικαλεστεί την οικονομικής ζημιά της «πράσινης» ΠΑΕ, αλλά και την πλήρη απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη μηνυτήρια αναφορά θα υπάρχουν και διάλογοι από τις συνομιλίες στο σκάνδαλο koriopolis, που έχουν απομαγνητοφωνηθεί και δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για διαλόγους, οι οποίοι δεν ελήφθησαν σοβαρά υπόψιν από τη δικαιοσύνη.

Ένα είναι σίγουρο σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης Αλαφούζος και κατ’ επέκταση ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο δεν κάνουν πίσω, αλλά σηκώνουν τα «τσεκούρια του πολέμου», προς ένα σύστημα διαφθοράς, που μέχρι στιγμής η πολιτεία, αδυνατεί να διαλύσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.