ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ουίλιαμς: «Διαμαντίδης; Απλά απίστευτος»

Ο Ελιοτ Ουίλιαμς υποκλίνεται, μέσω του panathinaikos24.gr, στον Δημήτρη Διαμαντίδη, τονίζει ότι ο κόσμος πρέπει να περιμένει πολλά περισσότερα από τον ίδιο στη συνέχεια και καταλήγει: «Εχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη».

Ουίλιαμς: «Διαμαντίδης; Απλά απίστευτος»

Ο Αμερικανός σημείωσε 16 πόντους και είχε για ακόμη μια φορά πολύ καλή απόδοση στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν με 84-79.

Δείτε τα όσα δήλωσε στο panathinaikos24.gr Πολύ σημαντική νίκη για τον Παναθηναϊκό… «Ναι είναι μια πολύ καλή νίκη για την ομάδα. Σταματήσαμε την Λοκομοτίβ Κουμπάν όταν έπρεπε στην άμυνα και το κάναμε ομαδικά. Κάναμε το παιχνίδι μας, είμαστε πολύ καλή ομάδα και γινόμαστε καλύτεροι. Τώρα πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη, να διορθώσουμε μερικά πράγματα και να συνεχίσουμε από εκεί.»

Ο Παναθηναϊκός είχε χάσει τρεις φορές από την Κουμπάν και τώρα νίκησε, τι άλλαξε αυτή τη φορά;

«Ο προπονητής και το τιμ του έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ειδικά με την άμυνα και την στρατηγική του παιχνιδιού. Απομονώσαμε πολλούς σημαντικούς παίκτες της Κουμπάν και δεν τους δώσαμε ελεύθερο σουτ. Είναι πολύ καλοί παίκτες όμως και πέτυχαν μερικά καλάθια, ωστόσο κάναμε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα.»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν αγωνίζεσαι πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό ωστόσο έχεις πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, τι άλλο να περιμένουμε από εσένα;

«Πολλά περισσότερα! Όσον αφορά στην επίθεση δεν έχω βρει ακόμη το σουτ μου. Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω το ύψος του καλαθιού καθώς στην Αμερική είναι σε διαφορετικό ύψος. Σε αυτό το κομμάτι προσπαθώ να εξοικειωθώ για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα και θα γίνω ακόμη καλύτερος.»

12527862_10209603107941287_784388819_n

Επόμενο δύσκολο ματς για τον Παναθηναϊκό αυτό με την Νταρουσάφακα εκτός έδρας.

«Θα κάνουμε την προετοιμασία μας και θα πάμε έτοιμοι σε αυτό το ματς. Είμαι ακόμη σε αποθεραπεία και δεν είμαι 100% έτοιμος. Οπότε θα χρησιμοποιήσω αυτή τη βδομάδα για να είμαι έτοιμος και πιο δυνατός στον τρόπο παιχνιδιού μου.»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν συγκλονιστικός απόψε, ποιες οι εντυπώσεις σου από τον αρχηγό;

«Ο Διαμαντίδης ήταν απλά απίστευτος. Δεν ήξερα πολλά για εκείνον ερχόμενος από την Αμερική, αλλά τον έμαθα μετά από μερικά παιχνίδια με τον τρόπο που στέκεται στο γήπεδο και τον τρόπο παιχνιδιού του. Απόψε (σ.σ. χθες) ήταν απλά απίθανος, μας κράτησε στο παιχνίδι αλλά βοήθησε όλη η ομάδα. Όπως ο Νικ Καλάθης με την πολύ καλή του άμυνα στον Ντιλέινι. Ήταν ομαδική δουλειά η νίκη.»

Οι οπαδοί γέμισαν για ακόμη μια φορά το ΟΑΚΑ και έδωσαν παλμό στο παιχνίδι, έχεις συνηθίσει αυτή την ατμόσφαιρα;

«Οι φίλαθλοί μας ήταν για ακόμη μια φορά συγκλονιστικοί. Μας έδωσαν ρυθμό και την ώθηση που χρειαζόμασταν στο παιχνίδι και ιδιαίτερα στην τέταρτη περίοδο. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...