ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Σημασία έχει ότι φτάσαμε στον τελικό»

Στην πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στάθηκε η Τούλα Καλέντζου, η οποία αναφέρθηκε και στην 11η φορά στην καριέρα της που θα έχει παρουσία στο θεσμό.

«Σημασία έχει ότι φτάσαμε στον τελικό»

Η αρχηγός της ομάδας του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και τις δυσκολίες που συνάντησε αυτή και οι συμπαίκτριές της, ενώ τόνισε πως το μόνο που έχουν να σκεφτούν τώρα, είναι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αρχηγός του «τριφυλλιού»:

«Τελικός επιτέλους για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία το πώς. Το παιχνίδι εν ήταν πολύ καλό, δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό. Η διαφορά των ομάδων φάνηκε στα πρώτα πέντε λεπτά. Μετά κάναμε κάποια φάουλ, κάναμε αλλαγές και δεν βρίσκαμε ρυθμό. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Σημασία έχει ότι ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό, ύστερα από ένα χρόνο αποχής από το Final Four. Αυτό κρατάμε.

Για τον τελικό και τι πρέπει να κάνουν: «Πρέπει να σκεφτόμαστε τον τελικό. Εμείς θα ξεκουραστούμε, η πολλή δουλειά τώρα είναι για τους προπονητές. Στον τελικό θέλω τον καλύτερο, όποιος είναι καλός και κερδίσει στον άλλον ημιτελικό».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.084 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την 11η συμμετοχή στην καριέρα της σε τελικό Κυπέλλου: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, υπέροχα. Είναι πάντα σαν την πρώτη φορά. Θέλω να παίζω σε όλους τους τελικούς, να κερδίζει η ομάδα μου και να χαίρομαι και εγώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.