ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Τουρνουά Ζωής

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δείχνοντας γι' άλλη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, διοργανώνει μαζί με τη Σχολή Ποδοσφαίρου «Πήγασος» Ιωαννίνων και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου , δύο φιλανθρωπικά τουρνουά, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη σωτηρία ενός βρέφους 6 μηνών.

Τουρνουά Ζωής

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μαζί με τη Σχολή Ποδοσφαίρου «Πήγασος» Ιωαννίνων και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου, καλεί τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν σε δύο φιλανθρωπικά τουρνουά, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη σωτηρία ενός βρέφους 6 μηνών, το οποίο χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Τα δύο τουρνουά φέρνουν κοντά 9 ομάδες της περιοχής, με κοινό σκοπό, την οικονομική στήριξη της οικογένειας του μωρού προκειμένου να μεταφερθεί το ταχύτερο δυνατόν σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού.

Το πρώτο τουρνουά διεξάγεται το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις Μηλιώνη (ώρα 16:00) και περιλαμβάνει τις ομάδες Π.Α.Σ. Ατρόμητος, Α.Ο Γιάννινα, Θύελλα Ελεούσας, Π.Α.Ο. Κουτσελιού, Θύελλα Κατσικά και τη Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού «Πήγασος». Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετέχουν είναι προ-παιδικό, παιδικό και junior.

Το δεύτερο φιλανθρωπικό τουρνουά, θα διεξαχθεί με ενήλικες ποδοσφαιριστές, την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις «Γήπεδο Ε.Π.Σ.ΗΠ.» (ώρα 16:30) και περιλαμβάνει τις ομάδες Δόξα Κρανούλας, Θρίαμβο Σερβιανών, Α.Σ. Πήγασος και την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων που ζήτησε να συμμετέχει στην ανθρωπιστική πρωτοβουλία.

Για την ενίσχυση της οικογένειας του βρέφους, ο Παναθηναϊκός έχει αγοράσει λαχνούς και έχει διαθέσει προς δημοπρασία δύο αυθεντικές φανέλες των Leto και Zeca με τις υπογραφές όλης της ομάδας, τις οποίες στις 23/3 θα παραδώσει ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού κ. Βασίλη Κωνσταντίνου στους νικητές της δημοπρασίας.

Η τιμή του εισιτηρίου στα τουρνουά είναι 2 Ευρώ. Η παρουσία και το χειροκρότημα όλων είναι ανεκτίμητα.

Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ.ΗΠ. που έθεσε υπό την αιγίδα της τα δύο τουρνουά και συμμετέχει μαζί μας σε μια σπουδαία κίνηση ανθρωπισμού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ