ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη microsoft και στον Παναθηναϊκό»

O Δημήτρης Διαμαντίδης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του συλλεκτικού "Dimitris Diamantidis Microsoft Lumia 650 Special Edition", ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και την Microsoft Hellas για την τιμή, που του έκαναν!

Διαμαντίδης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη microsoft και στον Παναθηναϊκό»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, μίλησε κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης και ευχαρίστησε άπαντες!

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη microsoft και στον Παναθηναϊκό για το πρωτοποριακό κινητό και σε όσους δούλεψαν πάνω σε αυτό. Θέλουμε να δείξει ανταπόκριση ο κόσμος και να το αγοράσουν όσοι περισσότεροι γίνεται. Ευχαριστώ όσους έχουν πάρει το τηλέφωνο αυτό  δίνοντας ένα σεβαστό ποσό. Να μη μπούμε σε σύγκριση του Κόμπι Μπράιαντ και εμένα. Είναι ιεροσυλία», είπε αρχικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Σχετικά με τις τιμές που λαμβάνει στα γήπεδα που αγωνίζεται είπε: «Έχω πάει σε 2-3 γήπεδα και με έχουν τιμήσει. Ο Παναθηναϊκός, ο Αριστείδης και άλλοι άνθρωποι τρέχουν και κάνουν πρωτοποριακά πράγματα για την Ελλάδα. Υπάρχουν άνθρωποι και ομάδες που με έχουν βραβεύσει και καταλαβαίνουν πως κάποιοι έχουν προσφέρει έστω και λίγο στον αθλητισμό». 

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τη σχέση του με την τεχνολογία είπε: «Δεν είναι και η καλύτερη».

Ενώ για την τελευταία του σεζόν υπογράμμισε πως «Δεν φανταζόμουνα κάπως την τελευταία μου χρονιά. Δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Δεν προλαβαίνω. Σκέφτομαι μόνο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Όλα είναι σούπερ. Κυλάει όπως και η περσινή. Αγώνες, ταξίδια, προπονήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.