ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Ο Σαραβάκος αποθεώνει τον Διαμαντίδη

O τεράστιος Δημήτρης Σαραβάκος μιλάει για τον τεράστιο Δημήτρη Διαμαντίδη, στην "Πράσινη" και σχολιάζει την απόφαση του αρχηγού να σταματήσει το μπάσκετ.

«Άκουσα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Λοκομοτίβ Κούμπαν πως θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Αυτό είναι κάτι που αξίζει πραγματικά σε αθλητές του διαμετρήματος του Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτό πρέπει να κάνει. Τη στιγμή που θα νιώσει ότι πρέπει να σταματήσει, ενώ βρίσκεται ακόμη στην κορυφή, αυτό πρέπει να κάνει. Οι μεγάλοι παίκτες νιώθουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πουν το «αντίο» τους», τονίζει ο Δημήτρης Σαραβάκος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και συνεχίζει:

Θέμα: Τι κάνει ο Ράντονιτς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Θέμα: Τι κάνει ο Ράντονιτς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης 2.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον Παναθηναϊκό είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Και είμαι σίγουρος ότι ακόμη και τη στιγμή που θα σταματήσει θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα τον κρατήσει στην ομάδα και θα τον αξιοποιήσει από άλλο πόστο έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο».

Τέλος, ο «Μητσάρας»  αναφέρει: «Ο Διαμαντίδης είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής με τεράστιο ήθος. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για εκείνους που φτάνουν τόσο ψηλά, όσο και ο Διαμαντίδης. Σε όλη αυτή την μακρόχρονη καριέρα του δεν προκάλεσε ποτέ και παρέμεινε πάντα άνθρωπος χαμηλών τόνων. Είναι το κορυφαίο πρότυπο αθλητή για τα παιδιά που μπαίνουν στον χώρο του αθλητισμού».

Κοίταξε στα μάτια τη Ρεάλ, πάλεψε, αλλά προδόθηκε από την τρομερή αστοχία!
Κοίταξε στα μάτια τη Ρεάλ, πάλεψε, αλλά προδόθηκε από την τρομερή αστοχία! 1.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close