ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Ο Σαραβάκος αποθεώνει τον Διαμαντίδη

O τεράστιος Δημήτρης Σαραβάκος μιλάει για τον τεράστιο Δημήτρη Διαμαντίδη, στην "Πράσινη" και σχολιάζει την απόφαση του αρχηγού να σταματήσει το μπάσκετ.

Ο Σαραβάκος αποθεώνει τον Διαμαντίδη

«Άκουσα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Λοκομοτίβ Κούμπαν πως θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι. Αυτό είναι κάτι που αξίζει πραγματικά σε αθλητές του διαμετρήματος του Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτό πρέπει να κάνει. Τη στιγμή που θα νιώσει ότι πρέπει να σταματήσει, ενώ βρίσκεται ακόμη στην κορυφή, αυτό πρέπει να κάνει. Οι μεγάλοι παίκτες νιώθουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πουν το «αντίο» τους», τονίζει ο Δημήτρης Σαραβάκος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και συνεχίζει:

«Ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον Παναθηναϊκό είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Και είμαι σίγουρος ότι ακόμη και τη στιγμή που θα σταματήσει θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα τον κρατήσει στην ομάδα και θα τον αξιοποιήσει από άλλο πόστο έτσι ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στο σύλλογο».

Τέλος, ο «Μητσάρας»  αναφέρει: «Ο Διαμαντίδης είναι ένας πολύ μεγάλος αθλητής με τεράστιο ήθος. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για εκείνους που φτάνουν τόσο ψηλά, όσο και ο Διαμαντίδης. Σε όλη αυτή την μακρόχρονη καριέρα του δεν προκάλεσε ποτέ και παρέμεινε πάντα άνθρωπος χαμηλών τόνων. Είναι το κορυφαίο πρότυπο αθλητή για τα παιδιά που μπαίνουν στον χώρο του αθλητισμού».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.695 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.