ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Στο φινάλε χάθηκε η νίκη

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός πως ήταν καλύτεροι από τον Ατρόμητο, έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς και έμειναν στο 1-1 σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 4ου γύρου για τον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος υποδομών.

Στο φινάλε χάθηκε η νίκη

Οι μικροί πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Ήφαιστου Περιστερίου και κατάφεραν μάλιστα να μπουν μπροστά στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, μετά τη σέντρα του Ζαγαρίτη από δεξιά και την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι του Ντοματά.

Η συνέχεια ήταν το ίδιο ανάλογη, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον έλεγχο και να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, με τα τετ α τετ των Τζαβίδα και Ζαγαρίτη.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως, δεν το ίδιο καλό για το «τριφύλλι», που έδωσαν τον έλεγχο στην ομάδα του Ατρομήτου και έκαναν εύκολα λάθη, με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ της ισοφάρισης ένα λεπτό πριν το φινάλε, με σουτ εντός περιοχής.

ΣΚΟΡΕΡ: 5’ Ντοματάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Κλάιφερτ, Παρασκευόπουλος, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Ντοματάς (67’ Μπάκος), Σερπέζης,  Ζαγαρίτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ