ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πριμ από Πατέρα στο τμήμα πυγμαχίας

Το πόσο των 3 χιλιάδων ευρώ, αναμένεται να δώσει ο Νικόλας Πατέρας ως πριμ στον Θοδωρή Ριτζάκη, σε περίπτωση που ο αθλητής του Παναθηναϊκού πάρει τη νίκη σήμερα, στο Κύπελλο Επιλέκτων πυγμαχίας, που διεξάγεται στην Πάτρα.

Πριμ από Πατέρα στο τμήμα πυγμαχίας

Ο Νικόλας Πατέρας, για ακόμα μία φορά δείχνει τη στήριξη του στο τμήμα της πυγμαχίας και στο «τριφύλλι» και δίνει ένα πολύ μεγάλο πριμ στον Ριτζάκη, που αντιμετωπίζει σήμερα τον αθλητή του Λεωνίδα, Πουλίκο Τσαγκράκο, στην κατηγορία των 69 κιλών, στο κλειστό «Κουκούλι».

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος, αν σκεφτεί κανείς πως ο Ριτζάκης διεκδικεί την πρόκριση στα προολυμπιακά τουρνουά, με φόντο πάντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού, στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Ο Πατέρας, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια κίνηση, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν είχε αθλοθετήσει χρηματικά έπαθλα για την ομάδα του Παναθηναϊκού, λίγο πριν το ξεκίνημα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Elite, όπου τελικά το «τριφύλλι» πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τότε, ήταν και πάλι ο Ριτζάκης ένας από τους αθλητές που πήραν πριμ, καθώς ο ίδιος και ο Ειρηναίος Τσινάκης είχαν λάβει το ποσό των 1000 ευρώ για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ο Διονύσης Περδικάρης 750 ευρώ για το ασημένιο, ενώ την τετράδα συμπλήρωσαν οι Διονύσης Χελιώτης και Γιάννης Παπανικολάου, που πήραν το ποσό των 500 ευρώ για το χάλκινο μετάλλιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.