ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολέδο: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Ο MVP της αποψινής αναμέτρησης, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή, Ροντρίγκο Μολέδο, αναφέρθηκε στο πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται στο «τριφύλλι», του οποίου την πρόταση δεν σκέφτηκε καν, για να πει το ναι.

Μολέδο: «Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ξεδίπλωσε τις αρετές του και στο σκοράρισμα, αφού με δύο γκολ (παραλίγο χατ ρικ), βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει μια ευρεία νίκη, απέναντι στον Ηρακλή.

Όσα είπε ο Ροντρίγκο Μολέδο στην κάμερα της Nova:

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι παίξαμε καλά. Η ομάδα σήμερα ήταν πάρα πολύ καλή και νιώθω ιδιαίτερη χαρά για το ότι πέτυχα δύο γκολ. Αυτά τα δύο γκολ είναι καρπός της σκληρής δουλειάς που κάνω όλη την εβδομάδα.

Είχα και την τύχη με το μέρος μου και σκόραρα δύο φορές. Η αναγνώριση του κόσμου είναι πολύ σημαντική για εμένα γιατί πέρασα μια δύσκολη περίοδο που δεν έπαιζα και όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία για μια καινούρια αρχή με τον Παναθηναϊκό δεν το σκέφτηκαν καν. Νιώθω καλά στην Ελλάδα, είμαι χαρούμενος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 9.998 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ θερμά. Στην ομάδα βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Μοιάζει με την Βραζιλία και αυτό με βοήθησε πολύ στην προσαρμογή μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.