ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τράβηγμα ο Μολέδο

Τράβηγμα στον τετρακέφαλο υπέστη ο Ροντρίγκο Μολέδο, με την κατάστασή του, να ξεκαθαρίζει αύριο, όταν υποβληθεί και στις απαραίτητες εξετάσεις.

Τράβηγμα ο Μολέδο

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, πραγματοποίησε μια μεγάλη εμφάνιση, ωστόσο στάθηκε άτυχος, στις καθυστερήσεις του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή, καθώς σε μια διεκδίκηση της μπάλας, φαίνεται πως υπέστη τράβηγμα στον δεξιό τετρακέφαλο.

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, η δεκαήμερη αποχή από τις προπονήσεις και η θεραπεία, αρκεί, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, αν δεν υποβληθεί σε εξετάσεις ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων», κάτι που αναμένεται να γίνει αύριο.

Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχει αγωνιστική δράση το επόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω Εθνικών ομάδων και ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός θα εκμεταλλευθεί το χρονικό διάστημα αυτό, προκειμένου ο Στραματσόνι, να έχει τον Βραζιλιάνο διαθέσιμο, τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.