ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Βοηθάει ο Λέτο»

Για τη συνεργασία που έχει με τον Σεμπάστιαν Λέτο και την καλή εμφάνιση της ομάδας στη νίκη επί του Ηρακλή, μίλησε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ: «Βοηθάει ο Λέτο»

Ο Σουηδός άσος, που σημείωσε δύο γκολ στη νίκη με 4-0 επί του «Γηραιού», σχολίασε τη συνεργασία του με τον Λέτο, ενώ έκανε αναφορά και στα χαμένα πέναλτι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την εμφάνιση. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, είχαμε ευκαιρίες και δεν σταθήκαμε μόνο στις στημένες φάσεις. Όλη η ομάδα έτρεξε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Έχω πει πως είναι καλύτερα να παίζω με δύο επιθετικούς, αν και αυτό δεν μπορείς να το έχεις πάντα. Έχουμε και καλούς παίκτες στο κέντρο που βοηθάνε. Ο Λέτο με βοηθάει πολύ. Είναι εξαιρετικός παίκτης και πάντα βρίσκεται στην κατάλληλη θέση. Ανταλλάσσουμε πολλές μπαλιές και είναι πανταχού παρών και αυτό με ευχαριστεί. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε έτσι».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα χαμένα πέναλτι είπε: «Δεν ξέρω, σήμερα όντως έτυχε και έπαιξα το… ένα-δύο με τον τερματοφύλακα. Ο προπονητής μου ζητάει να εκτελώ τα πέναλτι και στην προπόνηση τα καταφέρνω. Στον αγώνα ήμουν άτυχος, αλλά η μπάλα ξαναήρθε στα πόδια μου και κατάφερα να σκοράρω. Κάθε φορά που μου το ζητάει ο προπονητής θα το κάνω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.