ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παπαδόπουλος: «Υποχρέωση μας η κατάκτηση του τροπαίου»

Δηλώσεις ενόψει του σημερινού τελικού, έκανε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Κώστας Παπαδόπουλος, που τόνισε πως υποχρέωση όλων είναι να προσπαθήσουν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παπαδόπουλος: «Υποχρέωση μας η κατάκτηση του τροπαίου»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», μίλησε για τα σημεία στα οποία πιστεύει πως μπορεί να κριθεί ο τελικός με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την αισιοδοξία του, ενόψει του μεγάλου αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αύριο (σ.σ σήμερα) αντιμετωπίζουμε στον τελικό τον Ολυμπιακό, μία ομάδα πλήρης και πολύ καλά δουλεμένη. Το παιχνίδι πιστεύω θα κριθεί στη θέληση των δύο ομάδων και στο ποια θα μείνει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πιο συγκεντρωμένη.

Από την πλευρά μας, είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και εφόσον αντιπροσωπεύουμε τον Παναθηναϊκό, είναι υποχρέωση μας να προσπαθήσουμε να πάρουμε τον τίτλο, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.923 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.