ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κυριακοπούλου: «Να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος»

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, μίλησε η Σοφία Κυριακοπούλου, που εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία της.

Κυριακοπούλου: «Να χαμογελάσουμε εμείς στο τέλος»

Αναλυτικά:

«Μας περιμένει ένας πολύ σημαντικός αγώνας, όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού και υπάρχει μεγάλη προσμονή για έναν τίτλο.

Για αυτό και εμείς, σε όλη τη διάρκεια που είμαστε εδώ, αλλά και πριν, δουλέψαμε πολλές λεπτομέρειες ώστε να είμαστε όσο πιο έτοιμες γίνεται.

Είναι ένα παιχνίδι που θα μετρήσει το άγχος, η συγκέντρωση και η δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ όμως, πως περισσότερο θα μετρήσει η θέληση και η μαχητικότητα στα 40 λεπτά.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ελπίζω να χαμογελάσουμε εμείς και όλα να πάνε καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.